New Life Beauty & SPA

New Life Beauty Spa

Грижим се за вашето здраве и красота

За нас

Стартирахме през 2007 година с ясна концепция за предоставяне на спа услуги, които да дават нашите клиенти възможност да релаксират, да възстановяват тялото и духа си и да възобновяват енергията си. През всички тези години ние растяхме, развивахме се, въвеждахме нови продуктови линии и нова високотехнологична апаратура, за да отговорим на желанията и потребностите на клиентите си. Постепенно придобихме нова идентичност – освен място за релакс, вече сме и място за отслабване и оформяне контура на тялото, за разкрасяване и подмладявяне, за здраве и обновяване.

Спа е форма на естествено здраве – редица от нашите процедури съпътстват лечението и профилактиката на различни видове заболявания в полза на личното благосъстояние. Спа обикновено включва водни процедури в своята философия, създавайки чувство за баланс между ума, тялото и духа. Пътят на красотата е отвътре навън.
За да сме красиви, на първо място трябва да сме здрави, хармонични и удовлетворени.

Бюти – наложен термин за центровете за красота. Какво е значението на красотата? Красотата е всичко около нас и в същото време е нашето собствено възприемане на нашия свят. Красотата е в очите на наблюдателя! Не можем да дефинираме красотата, но с грижата можем да се стремим да акцентираме върху нашите предимства и именно върху това професионалистите в нашия Център знаят как да се концетрират. Ние предлагаме богат избор от козметични процедури, които даряват не само красота, а и усмивка на лицето ви!

Горди сме с освежената си марка. Този фейслифт:) идва, за да отрази нейната еволюция и да оформи правилно възприятие. Това е една чудесна възможност за укрепване и утвърждаване на идентичността и ценностите ни пред нашите клиенти.

New Life Beauty Spa – здраве и релакс, красота и съвършенство!

Отзиви от нашите клиенти

"Страхотна обстановка и отлично обслужване!"

- Diana Sharkova

"Вълшебно място за релакс, прекрасна атмосфера и обслужване!"

Galena Rock

"Горещо препоръчвам! Много любезен персонал! Местенцето е топло, уютно, с отличен интериор. Обстановката предразполага човек да се отпусне! Масажистката е мила и внимателна."

Hilda Habib

"Very professional and friendly service."

Raegan Oates

"Едно изискано кътче с добри професионалисти и топло отношение!В случай,че се нуждаете от релаксиращ или лечебен масаж,потърсете специалистът в тази област.Ще се почувствате обгрижени и специални!"

Rosica Manasieva
Проект covid