New Life Beauty & SPA

Сауна комплекс

Почувствай вълшебството на топлината

Сауна и парна баня

Сауна и Парна баня

Парна баня, Сауна
Сауна комплекс – Сауна, Парна баня, Контрастен душ, Леден фонтан

Сауната и парната баня се ползват индивидуално. Сауната се предлага в комбинация с контрастни процедури, осигурени от кабина за ледени обтривания и хидромасажен душ с вградени хидромасажни дюзи и тропически дъжд.

При ползване на съоръженията за удобство на клиентите се предоставят халат, еднократно бельо и еднократни чехли!

Водни изкушения

Отдай се на вълшебната сила на водата

Антиоксидантна вана с еликсир от Пинотаж

Продължителност: 20 минути

Потопете тялото си в мощни антиоксидантни екстракти от гроздови люспи и лозови листа, комбинирани с лечебни етерични масла. Отдайте се на усещането за благоденствие и подмладяване, достигайки до състояние на абсолютна релаксация!

Хидромасажна вана с уникални аромати

Продължителност: 20 минути

Водно-въздушен масаж, с помощта на който се постига максимална обща релаксация на организма. Докато лежите във ваната с ароматни масла или соли, нежни светлини обгръщат Вашето тяло и Ви карат да се отпуснете и помечтаете. В зависимост от продукта, който се използва, тя може да бъде eнергизираща, възстановяваща, балансираща, успокояваща, релаксираща, отслабваща, тонизираща, реминерализираща и енергизираща.
спа комплекс

Пенлива млечна вана

Продължителност: 20 минути

Оставете напрежението от ежедневието да отлети надалеч, докато сте потопени в богата на грозде и мляко вана, съдържаща активни съставки от ройбос, пантенол и хиалуронова киселина!

Релаксира, намалява напрежението, успокоява и хидратира кожата!

Хидромасажен Душ Виши

Продължителност: 20 минути

Хоризонтален душов масаж, наподобяващ нежен летен дъжд – оказва успокояващо и отпускащо въздействие, засилва кръвообръщението, повишава тонуса на кожата. Душът намират приложение при редица заболявания, освен това се препоръчват за общо тонизиране и повишаване на имунната защита на организма. Хидромасажният душ притежава 9 вградени програми за отслабване, уморени крака, масаж на гърба, тонизиране, релаксация.

Прекрасно се съчетава с мануален масаж или ексфолиация.

Хидромасажен душ Виши

Тангенторна вана

Продължителност: 25 минути

Насладете се на предимствата на хидротерапията с New Life Beauty & Spa.

Тангентовата вана е специално предназначена за хидротерапия. Разполага с различни масажни накрайници, с които се правят различни видове подводни масажи.

С тангентовата вана може да се прави пълен цикъл масажи с морска, минерална и питейна вода. Освен това, могат да се използват водорасли, лечебна кал, пилинг продукти, масажни и етерични масла. Те идеално се съчетават с терепевтичния ефект на тангентовата вана и подпомагат за отпускане и релаксация на мускулите.

Подводният душов масаж може да бъде използван ефективно за терапия на цялото тяло или отделни части от него. За цялостна релаксация, отслабване, тонизиране на гърба, при „тежки“ крака. Използва се  при неправилно кръвоснабдяване на крайниците, лечение на наднормено тегло, целулит, профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.

Голямото преимущество на тангентовата вана е общото физическо възстановяване при тежки мускулни напрежения. По тези причини препоръчително е този тип хидротерапия да се съчетава с рехабилитационнни и антицелулитни процедури за по-добър резултат.

*Всички видове вани се ивършват с помощта на професионална хидромасажна вана ORION с 34 водни и въздушни джета, предлагаща изключителен комфорт и релакс.

Мануален масаж под Душ Виши

Продължителност: 30 минути

Какво предствлява Душ Виши?!

Душът Виши е една от най-приятните водни процедури в спа центъра! Релаксирате върху комфортно легло, докато нежните струйки на затоплената вода галят кожата на цялото тяло.

А комбинацията на Душ Виши с ръчен масаж е наистина незабравимо изживяване!