New Life Beauty & SPA

Пролетта - сезонът на обновлението!

Пролетта се свързва обикновено с пролетно почистване и обновяване на дома и гардероба…
Да, време е да освободите дома си от всичко старо и неизползваемо, но също толкова важно е да почистите и лицето си.
Ние ще ви помогнем за последното, като ви поканим да се възползвате от нашите изключително разнообразни терапии за почистване на лицето и предпазването му от замърсяванията – този месец на промоционални цени.

TheraVine ви предлага почистващи терапии за цялото семейство!

Специализирано почистване на лицето, както за жени, така и за мъже, а също и за тийнейджъри. Три терапии за три различни специфични кожи!

Промо цени за Почистваща терапия на TheraVine:

За жени: 35 лв.

За мъже: 35 лв.

За тийнейджъри: 30 лв.

Възстановяваща терапия за лице срещу замърсяване за сияйно излъчване – най-новата терапия на марката TheraVine!

Тя е подходяща за: всички типове кожа, нуждаещи се от дълбоко почистване, чувствителни кожи, дехидратирани и сухи типове кожа, зряла и преждевременно състарена кожа с пигментационни нарушения. След процедурата кожата става незабавно по-сияйна и по-жизнена. Възстановена и укрепена е кожната бариера, а повърхностните линии и бръчки са видимо намалени.

Промо цена: 70 лв.

Грижа за лицето с TheraVine
Терапия против стареене

CleanFormance – терапия за чиста и свежа кожа от Doctor Babor!

До 98% от съставките на продуктите от линията са с естествен произход. Те не съдържат: съставки на животинска основа, глутен, лактоза, силикон, парабени, минерални масла, микропластика и синтетични аромати.

Промо цена: 50 лв.

Още от Babor: Дълбокопочистваща терапия за лице

Процедурата се извършва без пара, със специална маска, която отваря порите на лицето и позволява съвършеното почистване!

Промо цена: 55 лв.

Интензивно хидратираща терапия

Le Grand Clasique – дълбокопочистваща и възстановяваща терапия

И, не на последно място по резултатност, идва ред на Yon-Ka – козметичната линия, на която се доверяваме вече 14 години и с право. Благодарение на терапия Le Grand Classique получавате едно пълноценно изживяване: почистване на порите в дълбочина, възстановяване на лицето и релаксация!

Промо цена: 70 лв.

НОВО в New Life!
Традиционен тайландски масаж
Когато дълго време сме били под стрес, нормалното хранене с кислород на клетките в организма и отделянето на токсини се възпрепятства. Това е една от най-честите причини, както за главоболието и високото кръвно налягане, болките в гърба, кръста, врата и мускулите като цяло, така и за смущенията в съня, храносмилането и още много състояния на неразположение.
С техниките от Тайландския масаж подпомагаме тялото и духа да си възвърнат релаксираното състояние. В резултат на това самооздравителните процеси се активират и телесните функции се нормализират. Премахват се енергийните блокажи и жизнената енергия започва да тече нормално.
Продължителност: 60 мин.
Цена: 60 лева

Продължителност: 120 мин. – обработва се много детайлно цялото тяло

Цена: 95 лева

Индивидуална програма от 6 процедури
Поредицата от 6 процедури (два пъти седмично) се прави, за да се осигурят на тялото достатъчно време и подходящи условия то да се възстанови от натрупаното напрежение. Балансира се съня, регулира се дихателната и сърдечно-съдовата дейност, което води до по-ефективно усвояване на кислород от всички клетки в организма, подпомага се отделянето на токсините от тялото. Хармонизира се жизнената енергия.
Цена на програма 60/120 мин.: 306 лв./485 лв.

*Към тази програма получавате комплимент MusculaVine масаж на гръб.