New Life Beauty & SPA

Релаксиращи масажи

Освободи се от напрежението и възстанови хармонията

Релаксиращ масаж със свещ от етерични масла

Релаксиращ масаж със свещ от етерични масла

Продължителност: 60 минути

Чувствате ли се претоварени от непрекъснатия стрес в ежедневието? Не Ви ли се иска понякога просто да се „измъкнете” от всичко това?
Масажната свещ с аромат на лимон AromaVine™ е превъзходна не само за масаж на цялото тяло, но така също има терапевтичен ефект и е много полезна при омекотяване и изглаждане на суха кожа, сухи лакти, сухи крака. Подхранва кожата, намалява също и образуването на стрии и имат успокояващ ефект и ефект против бръчки.
Кожата Ви ще остане леко парфюмирана от използваните етерични масла – запазвайки до края на деня следа от получената наслада….. Истинско СПА преживяване!

Аюрведа Широдара

Продължителност: 45 минути

Аюрведа Широдара е индийски масаж на главата. Този мистичен ритуал подобрява възприятието на всички сетива, облекчава чувството за тревога, безпокойство и страх. Подобрява концентрацията и качеството на съня, предпазва от смущения в нервната система. Прочиства токсините и засилва растежа на косата и дори подобрява зрението.

Многобройните ползи на Аюрведа го правят изключително подходящ за хора с натоварено ежедневие и натрупан стрес. Аюрведа е препоръчван масаж, ако търсите как да намалите вредното влияние на стреса и да релаксирате тялото и ума си.

Аюрведа  Широдара се различава от стандартните масажи на главата. Затова и често този масаж е наричан екзотична процедура. Той включва 30-минутен масаж на главата, раменете, врата и лицето. Интересното тук е, че е последван от бавнотечаща постоянна струя топло масло върху точно определена точка на челото. За нея индийците вярват, че е третото око.

За аюрведа се използва сусамово масло. Ние от New LifeDay&Spa сме избрали да запазим автентичността на процедурата. Затова сме  избрали сусамово масло, което е студено пресовано и богато на витамини и минерали. Именно то, според аюрверда, е най-подхранващо от всички масла.

Можете да съчетаете аюрверда с ароматерапия, масажи, антицелулитни и отслабващи маски за тялото.

Аюрведа Широдара
Арома фюжън масаж

Четири ароматни свята за четири ефекта!

Арома Фюжън Масаж: Четири арома масажа – четири сетивни преживявания във Франция и отвъд морето!

Комбинации от етерични масла, 100% натурални, с доказана ефективност!
Детокс – Изцяло мануален Yon-Ka масаж, който е комбинация от релаксиращи, дрениращи и енергизиращи техники за изключително релаксиращо и обновяващо се преживяване!
Силует – Тонизиращ масаж с бамбук за максимално релаксиращо преживяване. С бамбуковите пръчици се обработват краката, перфектно следвайки контурите им. Натискът е вибрационен и нежен за чувство на лекота, което е особено полезно за краката!
Релакс – Релаксиращ масаж с топли вулканични камъни за интензивна релаксация и благополучие. На гърба вулканичните камъни затоплят мускулите и активират микроциркулацията, за да облекчат мускулното напрежение и да призоват ума ви да избяга!
Енергия – Ребалансиращ масаж с акупресура за ръце и крака; продължителен натиск с върховете на пръстите върху определени зони на ръцете и краката премахват блокирането на енергия, облекчават стреса и се отпускат. С новата си енергия ще се завърнете позитивни и заредени към ежедневните си занимания!

Цена: 60 лв.
Продължителност: 1 час

Арома стоун масаж

Продължителност: 105 минути

Имате болки в гърба и мускулите? Нуждаете се от почивка и релакс?

Изберете масаж с вулканични камъни и се отдайте на спокойствието. Ние Ви предлагаме 105 минути истинска наслада за всички сетива.

Масажът с вулканични камъни е вид спа терапия, която комбинира действието на релаксиращи масажни техники с арома масла и  с топли и студени вулканични камъни.

За масаж с вулканични камъни се използват плоски базалтови вулканични камъни. Те имат гладка текстура, която има способността да задържа топлината за дълъг период от време. Тези камъни отдават бавно и равномерно топлината. Това подпомага релаксацията на напрегнатите мускули и създава невероятно усещане за разливаща се топлина и наслада.

Масажът с вулканични камъни не само е приятен, а е и любима спа терапия на много хора. Той е и подпомагаща терапия при много здравословни проблеми.  Този масаж укрепва имунната система, подобрява концентрацията и съня, облегчава чувството на тревога и безпокойство.

Масажът с вулканични камъни премахва хроничната умора, стреса и напрежението. Активизира кръвообръщението, детоксикира, насища с кислород, балансира и действа благоприятно върху рефлексите.

Обърнете внимание, че този масаж НЕ е подходящ, ако имате слънчеви изгаряния, отворени рани, диабет или сте бременни. В тези случай Ви съветваме да се консултирате с нашите специалисти и те ще Ви препоръчат подходящ масаж или спа терапия, според нуждите Ви.