New Life Beauty & SPA

Лечебни масажи

Освободи се от болката и се наслади на движението

Лечебен масаж

Лечебен масаж

Продължителност: 30/60 минути

Прилага се с цел профилактика и освобождаване на натрупаното напрежение. Представлява комбинация от механични въздействия върху кожата и подлежащите тъкани. Осъществява се чрез специални похвати и се прилага при различни травматични и вътрешни заболявания, при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите и много други.

Могат да бъдат използвани и вендузи, ако това е необходимо. При желание на клиента може да бъде изпълнен на цяло тяло или само в определена зона.

Рефлексотерапия на стъпала

Продължителност: 30 минути

Прекарвате целия ден на крак? Ходилата Ви болят и глезените Ви се подуват? Не можете да издържате на постоянните болки?

Масаж на стъпалата е идеалното решение за Вашите проблеми. С този масаж Вие можете да се отпуснете в приятна обстановка и да се насладите на предимствата на рефлексотерапията.

Рефлексотерапията на стъпала няма просто да Ви накара да се почувствате добре, а ще облекчи стреса и болката. Освен това, масажът на рефлексогенните зони на стъпалата има профилактично и общоукрепващо действие.

Дори някой лекари го препоръчват на пациентите си колкото здравословното хранене и упражненията. Според тях масаж на стъпалата е най-ефективен от терапевнична гледна точка.

Причината е, че там са разположени рефлекторни точки, който кореспондират с всеки орган и жлеза в тялото. Масаж на стъпалата активира автономната нервна система, което увеличава мозъчните химикали като ендорфини. Това обаче не е всичко, което се случва.

Масаж на стъпалата засилва кръвообръщението, което подпомага за заздравяване и поддръжането на мускулите здрави. Това е особено важно, ако имате здравословни проблеми, които допринасят за лоша циркулация или увреждане на нервите. Например масаж на стъпалата се препоръчва на хората, които имат диабет.

Чрез масаж на стъпалата се подобрява лимфната циркулация и енергийните канали, което стимулира имунната система на човешкото тяло.

Рефлексотерапията може да се справи и с проблеми като главоболие, синузит и стомашни проблеми. Ако усетите чувствителност в дадена зона, докато се извършва масажа, това обикновено показва, че имате дисбаланс в съответния орган.

Лимфен дренаж

Продължителност: 30 минути

Масаж за елеминиране на токсините

Използват се техники за активизиране на лимфния поток и на защитните сили на организма, както и укрепване на имунната система. Този масаж е препоръчителен и при оттичане на крайниците за предотвратяване на застойните лимфни процеси.