Масажи

Повиши тонуса и енергията на своето тяло с нашите масажи Варна

Изпитвате силни болки в мускулите, гърба или врата? Сковани сте и имате затруднения с придвижването? Нуждаете се от помощ, но не знаете къде да я откриете?

Погрижете се за здравето и добрия си тонус с нашите масажи в град Варна.

Ние от New Life Beauty&Spa вярваме, че не трябва да позволявате на болката да Ви победи. Затова нашите масажи в град Варна са походящи за всеки, който иска да открие хармонията и да релаксира в приятна обстановка.

Всички масажи в град Варна се извършват от квалифицирани специалисти, които познават особеностите на анатомията на човешкото тяло. Те ще Ви предложат различни видове масаж, според нуждите Ви.

Нашите масажи в град Варна ще Ви помогнат да подобрите двигателната си активност, да се освободите от стреса, напрежението в мускулите и дори да повишите имунитета си.

Не чакайте повече! Сбогувайте се с хроничната умора, стреса и болките още сега, като изберете своя масаж в нашия козметичен и спацентър в град Варна!

Класически масажи

Класическият масаж или още наричан шведски масаж е най-известният и широко практикуван вид терапевтичен масаж – и то с основателна причина. Този тип масаж се фокусира върху мускулна релаксация, насочен основно към отпускане на повърхностните мускули и увеличаване на кръвообращението.
Чудиш се дали да не резервираш час за масаж? Разгледай неговите предимства, за да научиш защо шведският масаж може да бъде чудесен избор за теб….

Ексклузивни арома масажи

Релакс и пълно спокойствие ще получиш благодарение на специални масжни техники за детоксикация, релакс, хидратация и повишаване на тонуса. Наслади се на вълшебните аромати на нероли, жасмин, роза, лавандула, мандарина, розмарин, лимонова трева, пачули, босилек….

Релаксиращи масажи

Справянето със стреса, враг номер едно в нашето ежедневие, е важно за повишаване качеството на живот, настроението, тонуса и енергията на тялото. Това може да се постигне лесно и приятно с релаксиращи процедури. Открий невероятния релаксиращ ефект на масажите със свещ, вулканични камъни, бамбукови пръчки и аюрведичните практики…

Лечебни масажи

Чувал си хората да говорят за дълбокотъканен масаж, но не си сигурен дали е за теб?! Това е специфичен вид масаж, който действа върху по-дълбоките мускулни слоеве. Ако страдаш от хронична болка, това е подходящия за теб масаж: увеличава притока на кръв в тялото, което от своя страна намалява възпалението, което причинява болката….