New Life Beauty & SPA

Масажи

Повиши тонуса и енергията на своето тяло с нашите масажи Варна

Изпитвате силни болки в мускулите, гърба или врата? Скованите сте и имате затруднения с придвижването? Нуждаете се от помощ, но не знаете къде да я откриете? Нека Ви предложим нашите масажи Варна.

Погрижете се за здравето и комфорта си с New Life Beauty & Spa.

Специално за жителите и гостите на град Варна, ние предлагаме различни видове масажи. Не чакайте болката да Ви застигне. Изберете своя масаж в нашия козметичен и спа център в град Варна. Разполагаме с високо квалифицирани специалисти, които ще Ви помогнат да изберете подходящия масаж, според нуждите Ви. Така ще се освободите от стреса, ще намалите напрежението в мускулите и дори ще повишите имунитета си. Масажите в нашия козметичен център в град Варна са подходящи, когато искате да подобрите двигателната си активност, да се сбогувате с болките или просто да релаксирате.

Класически масажи

Класическият масаж или още наричан шведски масаж е най-известният и широко практикуван вид терапевтичен масаж – и то с основателна причина. Този тип масаж се фокусира върху мускулна релаксация, насочен основно към отпускане на повърхностните мускули и увеличаване на кръвообращението.
Чудиш се дали да не резервираш час за масаж? Разгледай неговите предимства, за да научиш защо шведският масаж може да бъде чудесен избор за теб….

Ексклузивни арома масажи

Релакс и пълно спокойствие ще получиш благодарение на специални масжни техники за детоксикация, релакс, хидратация и повишаване на тонуса. Наслади се на вълшебните аромати на нероли, жасмин, роза, лавандула, мандарина, розмарин, лимонова трева, пачули, босилек….

Релаксиращи масажи

Справянето със стреса, враг номер едно в нашето ежедневие, е важно за повишаване качеството на живот, настроението, тонуса и енергията на тялото. Това може да се постигне лесно и приятно с релаксиращи процедури. Открий невероятния релаксиращ ефект на масажите със свещ, вулканични камъни, бамбукови пръчки и аюрведичните практики…

Лечебни масажи

Чувал си хората да говорят за дълбокотъканен масаж, но не си сигурен дали е за теб?! Това е специфичен вид масаж, който действа върху по-дълбоките мускулни слоеве. Ако страдаш от хронична болка, това е подходящия за теб масаж: увеличава притока на кръв в тялото, което от своя страна намалява възпалението, което причинява болката….