New Life Beauty & SPA

Маникюр и педикюр

Придай финес на краката и ръцете си

Маникюр - процедура

Маникюр

Продължителност: 45/60 минути

Искате да се поглезите и да отделите малко време за себе си?

Подарете на ръцете и ноктите си грижите, които заслужават. Забравете за кожичките, загрубялата кожа и постоянно начупените нокти. Погрижете се за тях по най-добрия начин с New life Day & Spa.

Защото няма нищо по-привлекателно от красивите, поддържани ръце и нокти. Те допринасят за елегантното излъчване на всяка дама.

Постигнете перфектната визия в град Варна с маникюр от New life Day & Spa.

Ние задаваме нови стандарти в грижата за нашите клиентки. Целта ни е да Ви предложим не само най-добрия маникюр в град Варна, но и едно неповторимо изживяване.

Маникюрът включва: почистване на кожичките, оформяне на нокътната плочка, масаж за подобряване на кръвоснабдяването, омекотяване и интензивна хидратация.

Но това не е всички, което можем да предложим на дамите от град Варна. При желание от клиента, към маникюра може да бъде добавено и поставянето на гел лак.

Маникюрите с гел лак съчетават най-доброто от лак за нокти и гел. Наситен и блестящ цвят, който се нанася лесно. И най-хубавото е, че маникюрите с гел лак издържат 14 дни без дефекти.

Гел лакът се третира под LED лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак. Придава естествен вид на ноктите и в същото време ги защитава ефективно!

Луксозен маникюр

Продължителност: 90 минути

Цялостна грижа за ръцете и ноктите започва с Newlifedayspa. Поглезете ръцете си с този спа маникюр.

Той включва нежно ексфолиране с гроздови семки, последвано от масаж с хидратиращо масло за ръце. Нанася се овлажняваща крем маска, за да успокои и изглади епидермиса. Тази процедура включва и обработване на ноктите и кожичките, последвано от нанасяне на лак за нокти по избор. За съживяване и подмладяване на ръцете!

Луксозният маникюр също може да бъде комбиниран с поставянето на гел лак. Съчетайте вдъхновяващата визия с дълготрайния цвят и издръжливостта.. Гел лакът е подходящ за дамите, които не могат да запазят желаната дължина на ноктите си. Той издържа 14 дни БЕЗ дефекти.

Луксозен маникюр

Подхранващ ритуал за ръце

Продължителност: 45 минути

Подхранваща процедура за ръце, която започва с напоен ароматен компрес и ексфолиация с мед и лайм. Следва нанасяне на разкошно хидратиращо мляко за омекотяване и овлажняване на епидермиса. Ръцете Ви са обгърнати от богата на витамини маска, последвана от нанасяне на луксозен крем за ръце и лакиране за един блестящ финал!

Процедурата при желание на клиента може да бъде изпълнена с ГЕЛ ЛАК. Той съчетава най-доброто от лак за нокти и гел – наситен, блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 14 дни без дефекти. Гел лакът се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно.

Парафинова терапия (опция към всички процедури за ръце)

Продължителност: 30 минути

Парафиновата баня придава мекота и гладкост на ръцете, подмладява кожата и възстановява структурата на нокъта.

Парафиновата терапия може да се прилага самостоятелно или да се комбинира с някоя от останалите процедури за ръце.

Педикюр

Педикюр

Продължителност: 60/75 минути

Време е да дадете на крачетата почивката, от която се нуждаят. Сбогувайте се със загрубялата кожа, изморените ходила и кожичките по ноктите. Защото с New life day spa можете да възвърнете мекотата и еластичността на кожата си.

Педикюрът не е просто процедура, а необходимост за всяка дама, която държи на красивата си и женствена визия.

Педикюрът включва хидромасаж с лавандула, розмарин и цитруси за омекотяване на втвърдени участъци от кожата, почистване и дезинфекция. Масаж с продукти, съдържащи алое, масло от авокадо, мента и евкалипт за овлажняване и освежаване. В резултат краката са хидратирани и дезодорирани, а кожата е копринено мека и гладка!

Педикюрите също могат да бъдат съчетани с поставянето на ГЕЛ ЛАК. Това е иновативна процедура, която е хит сред дамите. Тя предлага най-доброто от лак за нокти и гел. Наситени цветове, красива визия и лесно нанасяне.

Педикюрите с гел лак са много по-издръжливи и дълготрайни от тези с обикновен лак. Издържат до 14 дни БЕЗ белене и дефекти.

Заложете на най-добрия педикюр в град Варна и на нашите специалисти! Ние се грижим не само за Вашата добра визия, но и за безопасността Ви. При извършването на всички процедури ние използваме дезинфекцирани и стерилизирани инструменти!

Луксозен педикюр

Продължителност: 90 минути

Поглезете изморените крака с успокояващ спа педикюр, който започва с почистващ ритуал за крака, последван от ексфолиация със стимулиращ скрап за отстраняване на мъртвите клетки от повърхността на кожата. Следва масаж с луксозно масло за крака и нанасяне на освежаващ ментолов гел за подобряване на кръвообръщението. Процедурата включва обработване на ноктите и кожичките и лакиране за ослепителен резултат и великолепие!

Луксозен педикюр

Ревитализиращ ритуал за крака

Продължителност: 60 минути

Облекчаваща и ревитализираща процедура за възпалени и изморени крака, която започва с почистващ ритуал, последван от стимулиращ пилинг. След това краката се масажират с масло, което засилва кръвообръщението и се нанася освежаващ гел за подобряване на микроциркулацията. Вашата процедура завършва с хидратиране с луксозен лосион за крака, който оставя кожата Ви мека, гладка и възобновена, и… лакиране!

Процедурата при желание на клиента може да бъде изпълнена с ГЕЛ ЛАК. Той съчетава най-доброто от лак за нокти и гел – наситен, блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 14 дни без дефекти. Гел лакът се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно.