New Life Beauty & SPA

Нежно полиране на тялото

Наслади се на новата си кожа

Пилинг на тяло

Отпуснете се и получете кожата, за която винаги сте мечтали!

Пилингът на тяло е процедура, която е позната и под името ексфолиране. Тя е не просто важна стъпка във всички процедури за грижа на кожата, но и допринася за нейната красота.

Абразивните частици в ексфолиантите, които се използват при Пилинг на тяло, правят тази процедура изключително ефективна и полезна за кожата. Пилингът на тяло премахва горния слой и мъртвите епителни клетки. По този начин се стимулира производството на колаген, който помага на кожата да остане стегната и сияйна.

Пилингът на тяло омекотява загрубялата кожа и стимулира циркулацията на кръвта и някои от рецепторите на нервната система. Ексфолиращото действие на скраба помага за предотвратяване на врасналите се косми и улеснява епилацията.

Друго предимство на пилингът на тяло е подобряване на  ефикасността на локалните лечения. Например, ако кожата се ексфолира преди нанасянето на козметичните продукти, те ще проникнат  по-дълбоко и няма да останат на повърхността й.

Освен това, пилингът на тяло е чудесен начин да се отпуснете след дълъг и натоварен ден в офиса. Нанасянето на ексфолиращ  продукт е комбинирано с масажни движения, което помага да релаксирате и да се отървете от стреса.

Пилинг с гроздови семки

Пилинг с гроздови семки

Продължителност: 30 минути

Нежно ексфолиране на цялото тяло с богат на билки почистващ крем и стрити гроздови семки. Почувствайте се ободрени и ревитализирани, докато Вашето тяло е полирано до блестящо съвършенство и е подготвено за следващата процедура!

Луксозен блясък

Продължителност: 30 минути

Луксозен ритуал за тяло с ексфолиант, съдържащ рафинирани морски соли, гроздови екстракти и мед, напоен с лимон, лайм и сладки портокалови аромати. За кожа по-гладка от коприна!

Пилинг с кафява захар и масло от баобаб

Продължителност: 30 минути

Загряващ захарен скраб, пропит със засилващи циркулацията етерични масла – истински антидот за измореното тяло и дух! Този ексфолиант Ви дарява с ободряващ и възраждащ аромат на евкалипт, бор и черен пипер. Помага за отпускане на тялото и облекчава мускулните болки!

Пилинг с гъба, напоена с гроздов екстракт

Продължителност: 30 минути

Вашето тяло се почиства и масажира с ексфолираща гъба, напоена с екстракт от люспите на червено грозде, ройбос и растителен сапун – нещо абсолютно уникално!
Пилинг с кафява захар

Пилинг на лице

 

Пилингът на лицето е много повече от процедура, която козметиците препоръчват като допълнение към козметичните терапии за лице. Благодарение на абразивните частици в използваните продукти, се премахват мъртвите клетки на епидермиса. Това позволява на горния слой на кожата да се обнови и по този начин тя става по-гладка и здрава.

След пилингът на лицето подхранващите продукти от терапиите проникват по-надълбоко в кожата и въздействието им е по-ефективно.

Пилингът на лицето има много добър ефект върху кожа, която е изгубила своя блясък заради ефекта на стареенето. Той скрива и коригира фините линии и малките бръчки. Намалява пигментацията на кожата, особено когато е причинена от силно слънце.

Освен това, пилингът на лицето е подходящ, когато имате белези, които искате да прикриете или страдате от акне.

Обърнете внимание, че лицето е изключително деликатна зона. Затова пилингът на лицето е добре да се прави от професионалист с подходящите продукти. В противен случай, рискувате да нараните кожата си.

Доверете се на New lifeDay&Spa и ние ще Ви отведем на едно незабравимо пътешествие в света на красивата кожа.