Babor

Пионерът в професионалната грижа за кожата

Babor зачита индивидуалността на всяко лице и уникалността на всяка кожа. Всяка кожа се нуждае от грижи, които се различават значително, така че изборът на правилния продукт, лечение или козметична процедура, са от съществено значение за дълготрайна красота.

Babor предоставя набор от подходящи процедури и продукти, които са специално предназначени за третиране и грижи, съобразно нуждите на всеки тип кожа и състояние.

Babor постига новаторски резултати от научните изследвания благодарение на екипи от учени в сътрудничество с реномирани университети. Всички Babor продукти и терапии постигат най-високо ниво на ефикасност и ефективност за видимо подобрен, траен и здравословен тонус на кожата!

Дълбокопочистваща терапия

Дълбокопочистваща терапия

Продължителност: 60 минути

Процедурата включва:
• почистване
• витализираща маска
• пилинг
• ръчно почистване (без пара)
• активен концентрат
• масаж
• почистваща маска с активни съставки
• завършващи продукти

Интензивно хидратираща терапия

Продължителност: 60/90 минути

Насладете се на хидратиращата линия на BABOR в няколко богати на продукти стъпки… Опитайте въздействието на активните концентрати на марката – емблема за ефективност и качество. Благодарение на съдържащата се в тях хиалуронова кисилина защитават кожата срещу изсушаването и я захранват интензивно с влага, зелени водорасли старателно хидратират и освежават кожата, а минерали и микро елементи поддържат ензимния метаболизъм.

Подходяща за хора, зависими от красотата, които искат незабавен видим ефект!

Интензивно хидратираща терапия
Луксозна лифтинг терапия

Луксозна лифтинг терапия

Продължителност: 60 минути

Терапия HSR е с Нобелова награда за иновации. Дълбокият лифтинг ефект ще подпомогне удължаването живота на вашето ДНК и ще забави естествения процес на стареене, чрез спиране процеса на загуба на колагена и еластина, което води до намаляване на финните линии и бръчки. Кожата е видимо по-стегната и с повече еластичност!