New Life Beauty & SPA

Грижа за лицето

Направи най-доброто за лицето си – то е единственото, което имаш.

Как ще изглежда кожата ти след десет години, зависи от това как се грижиш за нея СЕГА! Не губи време, защото неподходящите продукти могат да повлияят отрицателно на кожата ти.

Увери се, че правиш най-доброто за себе си. Довери се на професионалните съвети на козметиците в New Life Beauty Spa. С тяхна помощ се разбереш какви са потребностите на кожата ти и ще получиш правилните съвети за почистването на лицето си.

В нашия козметичен център ще откриеш не само екип от професионалисти, но и различни козметични терапии, с които ще се погрижим за лицето ти…

Козметични терапии

Ние избираме само най-добрите високоефективни и чисти продукти: TheraVine за чисти иновативна козметична грижа; Yon-Ka за активна ароматерапия и съвременни съставки; Babor за луксозни активни продукти и процедури за лице – винаги се стремим към постигане на възможно най-добри резултати за сияйна и здрава кожа!

TheraVine

Терапии TheraVine предопределят луксозна грижа и осигуряват едно изключително представяне на продукта, който е насочен както към традиционалистите, така и към хората, търсещи нови познания!

Babor

Всички Babor продукти и терапии постигат най-високо ниво на ефикасност и ефективност за видимо подобрен, траен и здравословен тонус на кожата!

Yon-Ka

Избягайте от стреса на ежедневието с  New Life Beauty & Spa. Ние ще ви помогнем да разберете от какво се нуждае кожата ви. И ще възвърнем естествения й блясък с нашите Yon-Ka терапии за лице.

Апаратни процедури

Нашите предложения за програми с апаратура извеждат грижата за кожата на съвсем ново ниво. Желаете да направите истинска промяна в кожата си? Ние ще се съобразим с вашите желания и бюджета ви, за да намерим правилното решение, за да върнем на кожата ви оптималното здраве!

Ръчна пластика на лице

Ръчната пластика на лицето е алтернатива на контурната пластика и представлява корекция на възрастовите промени посредством естествено мануално въздействие върху лицевите мускули.
Това е комбинация от няколко методики и техники, насочени към възстановяване и запазване младостта на лицето, шията и деколтето.
Изометрична релаксация на лицевите мускули, която се прави в 2 фази:
Първа фаза – изометрично съкращаване на отделните мускули на лицето при умерено противодействие от страна на терапевта, при вдишване и задържане на дъха в рамките на 5 секунди. Това са характерни движения за лицевите мускули.
Втора фаза – издишване и постизометрична релаксация при леко пасивно разтягане по протежение оста на мускула. Лимфен дренаж – за отстраняване на застойните явления в областа на лицето. Лифтинг масаж – за преодоляване на гравитационния начин на стареене.
Скулптуриращ масаж с мед – извършва се със специфични техники. Това изглажда дребните бръчици по лицето.
Грижа за лицето