New Life Beauty & SPA

Грижа за лицето

Направи най-доброто за лицето си – то е единственото, което имаш.

Как ще изглежда кожата ти след десет години, зависи от това, как се грижиш за нея сега. Увери се, че правиш най-доброто за кожата си. Обърни се към козметик, за да разбере потребностите на кожата и да ти даде правилните насоки. Неподходящата грижа може да не повлияе положително върху кожата ти, а напротив.

Козметични терапии

Ние избираме само най-добрите високоефективни и чисти продукти: TheraVine за чисти иновативна козметична грижа; Yon-Ka за активна ароматерапия и съвременни съставки; Babor за луксозни активни продукти и процедури за лице – винаги се стремим към постигане на възможно най-добри резултати за сияйна и здрава кожа!

TheraVine

Терапии TheraVine предопределят луксозна грижа и осигуряват едно изключително представяне на продукта, който е насочен както към традиционалистите, така и към хората, търсещи нови познания!

Babor

Всички Babor продукти и терапии постигат най-високо ниво на ефикасност и ефективност за видимо подобрен, траен и здравословен тонус на кожата!

Апаратни процедури

Нашите предложения за програми с апаратура извеждат грижата за кожата на съвсем ново ниво. Желаете да направите истинска промяна в кожата си? Ние ще се съобразим с вашите желания и бюджета ви, за да намерим правилното решение, за да върнем на кожата ви оптималното здраве!

Ръчна пластика на лице

Ръчната пластика на лицето е алтернатива на контурната пластика и представлява корекция на възрастовите промени посредством естествено мануално въздействие върху лицевите мускули. Това е комбинация от няколко методики и техники, насочени към възстановяване и запазване младостта на лицето, шията и деколтето.
Изометрична релаксация на лицевите мускули, която се прави в 2 фази:
Първа фаза – изометрично съкращаване на отделните мускули на лицето при умерено противодействие от страна на терапевта, при вдишване и задържане на дъха в рамките на 5 секунди. Това са характерни движения за лицевите мускули.
Втора фаза – издишване и постизометрична релаксация при леко пасивно разтягане по протежение оста на мускула.
Лимфен дренаж – за отстраняване на застойните явления в областа на лицето.
Лифтинг масаж – за преодоляване на гравитационния начин на стареене.
Скулптуриращ масаж с мед – извършва се със специфични техники. Това изглажда дребните бръчици по лицето.

 

 
Грижа за лицето